Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Nami, zapomniana postać ?

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Cześć, chciałem w tym temacie poruszyć sprawę Nami.

W ogóle jej już nie widze, jeszcze kiedyś jak grałem i rozpoczynałem grę to ona wchodziła i to było dawno, nie wiem co się zmieniło, moze dostała jakiegoś nerfa czy co ?

W ogóle to ona jest op, ale wymaga skilla, pewnie dlatego jej nie ma, takie jest moje zdanie, a co wy powiecie ?

zwykle chodziłem nią na mida, bo miała bardzo dużo cc i duże przelicznik, a teraz ?

pewnie po nerfie nikt nie chce grać, poza tym zawsze jak grałem to ludzie feedowali i zawsze te noob teamy i dalej siedze na 500 elo, a tu Nami już nie widać, normale to samo, może się ktoś odezwać z jakiś wyższym elo ? Może 800-1000 jest już Nami ?

Ja pierdole idioci ciągle spamują tymi tematami by nabić posty a modzi nic nie robią.

lol, po czym tak stwierdzasz ?

chyba wyjaśniłem już, że jak nie widzę Nami to jest zapomniana...

Tak poza tym to ty spamujesz, nie wnosisz nic do tematu, a spamujesz jedynie nabijając sobie posty, a modzi z tym nic nie robią ...

Na pewno jest zapomniana, szczególnie dlatego iż dopiero wyszła B) Widzę ją czasem więc raczej nie jest zapomniana.

Btw. brakuje jeszcze topicu ''Vi - zapomniany champion?'', najlepiej dzisiaj.

myślałem nad tym z Vi, ale ją widziałem już i nie jest zapomniana

Opublikowano

mysle, ze to ze wzgledu na to, ze jest podobna z buzi do fizza i wyglada jak syrena... kto kurcze bedzie gral syrena jak mozna se zagrac psem warwickiem albo nasusem i graves jest rozne dobre skiny, a nami ma slabe przeliczniki i dlatego sie nia nie gra, poza tym to bardzo slaby support i osobiscie odradzam granie nia

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Przestańcie spamować takimi tematami gdyż może się to skończyć tym razem upomnieniem lub banem. Nami dopiero wyszła i nie jest zapomniana.

drakkaj wypowiedziałem się na temat czytaj uważnie.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Jak to nie jest zapomniana ?

skoro jej nie widzę to stwierdzam, że jest zapomniana prawda ?

Pytam normalnie jak na innym elo, może tam nią grają już, nie wiem.

Jak gram normale i rankedy to jej nie ma, a ty widujesz ją ?

Opublikowano

chciałbym zauważyć że dyskusja to nie "spam" i chyba nie znasz definicji tego słowa, a nami jest juz zapomniana bo nikt praktycznie nia nie gra i mozemy o tym dyskutowac!

prosze o danie ostrzezenia osobom nie wypowiadajacym sie na temat, w tym temu kidmoderatorowi

@down

ty nabijasz posty takimi zbednymi spostrzezeniami !!!

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...